סיור במסגרת אירועי "בתים מבפנים": בנייני גדר

כיכר אנטין, רחוב חיים לבנון 54 פינת רחוב איינשטיין
ללא תשלום
סיור במסגרת אירועי "בתים מבפנים": בנייני גדר

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ  משתתפת באירוע בתים מבפנים 2014 ומזמינה לסיור מודרך בשלושה חלקים סביב הגלריה האוניברסיטאית על שם גניה שרייבר, שייפתח בסיור עם אדריכל האוניברסיטה, מר יורם אלדן.

הסיור יתחיל בכיכר אנטין, לצד בניין מיטשל והגלריה האוניברסיטאית - שני מיזמי הבנייה הראשונים של האוניברסיטה שנפתחו אל העיר ואל הקהילה – ויעסוק באופן הצבתם כ"בנייני גדר" על הגבול שבין הקמפוס לעיר.

בחלקו השני של הסיור יתקיים שיח אדריכלי עם אדריכל דן איתן, מתכנן הגלריה (יחד עם משרד האדריכלים חיוטין) שיונחה על ידי אדריכל יורם אלדן,  והוא יסתיים בסיור מודרך בגלריה בתערוכה המגדל הבוער – עבודות מאוסף יגאל אהובי לאמנות, עם האוצרת שרית שפירא.

הסיור פתוח למבקרים,  אין צורך ברישום מוקדם.